Napokon

Iako mi je zelja uvjek bila putnicki t2, odkad imam t4 multivana, skuzio sam da nema potrebe za jos jednim kombijem iste namjene, i tako mi se u glavi pocela vrtiti slika T2 SC i na njemu neki stari motor.

I tako malo po malo, poceo traziti, ispitivati, izmedu ostalog pogledao sam par komada, koji su bili dosta losi.
Za oko mi je zapeo T2a, od Ive iz Vrlike, limarski najbolji, ali kompletno rastavljen, i kompletnog bi ga trebalo raditi...a nije bas bila ni mala cijena...ali ipak na prvu mi se svidio, i dogovaram sa Ivom da ga jos jednom dodem pogledati.
Isti taj dan stize poruka od Flegya, kolega mu nudi SC, stajao dosta godina, limarski super, b model...i sad da ne duzim previse, evo koja slika na mjestu gdje je kombi stajao punih 26 godina

Ovaj kombi je ekipa znala spomenuti kroz pricu na desantu u Ozlju, a prica je sljedeca:
Mnogi su znali za ovaj kombi, ali nitko ga nije uspio kupiti, jer kombi je stajao kod dede, a papiri su bili kod bake.
A deda i baka su se rastali, i nisu zeljeli cuti jedno za drugog...i tako je covjek od kojeg sam ja kupio kombi uspio kupiti kombi od dede, i papire od bake

Ukratko limarski vrlo dobar, iako ima posla, motor doslovno nov (vjerovatno je bio mjenjan u vw servisu).
Planovi, srediti mehaniku i limariju koliko je potrebno da moze na registraciju